OVER

Kom binnen! Ga zitten en maak het jezelf gemakkelijk: laat ons voor jou, jouw huid en de planeet zorgen. Wij vinden dat iedereen lekker in zijn of haar vel moet zitten, ongeacht je budget of de dag van de week. Gewoon elke dag lekker thuis genieten van onze heerlijke producten: dat is onze wens.

Een goede dosis self care

Als beloning na een drukke werkdag, omdat je iets te vieren hebt of om jezelf gewoon even lekker te verwennen: een goede dosis self care is zo belangrijk om lekker in je vel te zitten! Daarom wil je deze momentjes het liefst zo vaak mogelijk inplannen, wanneer jij dat wilt. Natuurlijk wil je daarin wel de juiste keuze maken, zowel voor je huid als de planeet en je portemonnee. Maak je geen zorgen: wij hebben aan al deze punten gedacht, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Zorgeloos natuurlijk

Alaise biedt hét alternatief voor alle dure zeepjes en lotions. Wij steken ons geld liever niet in advertenties en reclamecampagnes. Wij zetten het juist in om gewoon goede producten te maken, zonder er een duur prijskaartje aan te hangen. Onze producten zijn uiteraard 100% vegan en gemaakt met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, zonder rotzooi. En we houden de lijntjes kort: alles wordt geproduceerd in Nederland en Europa.

Onze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook heerlijk zacht voor je huid. Dankzij de milde formules en voedende ingrediënten creëer je makkelijk zelf een spa-gevoel. Met de heerlijke geuren waan je jezelf even in een andere omgeving. Geniet van de zachte geur van katoenvelden, de heerlijke bloemige sferen van rozentuinen of het frisse aroma van een eeuwenoud dennenbos.

Mets-toi à l’aise

Divider Alaise

Laat ons jouw zorgen ontnemen, zodat jij nergens meer over na hoeft te denken. Behalve dan even aan jezelf.

Benieuwd hoe we Alaise hebben ontwikkeld en geproduceerd? Kijk dan de video over de making of Alaise.

Alaise is een merk van Dayes B.V.

Dayes B.V.
Innovatie 1
6921 RN Duiven
Nederland

www.dayes.eu

Video afspelen

VIDEO: Making of Alaise